Дамски парфюми Cool Water на Davidoff

Зимата вече си отива и отстъпва място на така дългоочакваната пролет. Слънцето вече се показва все по-често, а заедно с това и температурите се покачват. Всяка голяма и реномирана компания за парфюмипредлага на своите клиенти различни аромати съобразени с различните сезони. През студените зимни месеци например, за предпочитане са по-тежки и силни аромати при които преобладават дървесните и ориенталските аромати. През топлите пролетни и летни месеци обаче свежите и леки аромати са основният мотив на всички парфюми предназначени за този сезон. При тях дървесните и ориенталски нотки отстъпват място на леките и приятни за всички плодови и цветни аромати. Съчетани с подходящата професионална козметика тези аромати правят всяка една жена неустоима и желана.

Един от най-популярните летни парфюми на световноизвестната марка Davidoff е Cool Water. Този изтънчен парфюм е създаден за всяка една жена, която празнува своя свободен дух и женственост и се чувства уверена в себе си. Създател на този свеж аромат е дизайнера Филип Боусетон. Парфюма съчетава в себе си по невероятен начин цветен и плодов коктейл от аромати, които се харесват почти на всеки. Със своята свежест Davidoff Cool Water напомня за кристално чиста вода. Уханието му започва с връхните нотки на сочна диня, чиито аромати се сливат с тези на сочни плодове, като манго и гуава. Освен това в началните нотки се усеща и флорален аромат на фрезия, татул, розов пипер, божур и царевица. В основата на този съблазнителен аромат са нотките от сандалово дърво, ирис и кехлибар.

Изтънчената синя бутилка напомняща ни за морето е дело на именития дизайнер Ели Папиерник. Съблазняващата и форма и морско син цвят я прави неустоима за милиони дами по целия свят. Този прекрасен свеж летен парфюм е достъпен за своите клиенти в шишенца с различен грамаж. На пазара се предлагат шишенца от по 30 мл, 50мл и 100 мл. Ако все още не сте решили какво да си вземете за горещите месеци Cool Water на Davidoff е идеалния вариант за вас.

Открийте още интересни предложения на http://www.ivis.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/davidoff/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *