Доставка на цветя за мъже – нека се почувстват специални

Съществува едно погрещно схващане относно цветята. Голяма част от хората смятата, че цветята са подарък подходящ единствено за жените, а това дълеч не е така. Не само жените се радват и се чувстват специални, когато получат доставка на цветя, а и мъжете също. Този жест е най-лесни начин без думи да покажем на хората, които обичаме, че държим на тях и че те заемат наистина важна част от нашия живот. За това с помощта на доставка на цветя вие можете да покажете и кажете на мъжа до вас без много думи, че той е единствения за вас. За да изберете най-подходящите цветя за мъж е добре да знаете следните неща:

Цветове

  • Когато става въпрос за цвета на цветята, забравете за пастелени, розово и лилави цветове. Вместо това за мъж по-подходящи са бяло, червено, жълто и оранжево.

Цветя

  • Изберете здрави цветя, като големите слънчогледи или стрелиции (познати като райска птица). Аромата на тропическите цветя е наистина уникален, създаващ усещането че сте на ваканция на някои красив остров. Слънчогледите и райскате птица нямат аромат, за разлика от розите и жасмина, но тяхната красива визия комнесира това, че нямат ухание.

Аранжимент

  • Изберете цветя, които са с по-естествен вид. Когато изпращате доставка на букети на мъж, вие можете да му изпратите и непрежно аранжирана кошница със цветя и към нея да добавите дискове на любимата му група.

Вази

  • Кривите вази, които толкова харесвате са по-подходящи за вас жени. За вашата по-силна половинка изберете по-модерна и естествено изглеждаща ваза. Модерните и стилни вази имат остри ъгли и обикновенно могат да бъдат направени от пластмаса, стъкло или метал. Естествено изглеждащите вази са изработени от дърво или пластмаса, покрита с естествени материали като бамбук. Друг подходящ вариант е да изберете ваза, която е оформена като статуя.

Растения

  • Ако се опасявате, че само едно цвете аранжирано в букет например не е подходящо за мъж, тогава изберете му цвете в саксия. Едно малко дърво бонсай е страхотен избор, тъй като те са интригуващи растения и ще събуждат интереса на всеки човек.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *