Професионална козметика за лице с анти-ейдж действие – край на бръчките около очите

Навярно всеки то вас е чувал, че „очите са огледалото на душата“ и в интерес на истината в тези думи има много истина. Очите говорят без думи за нашето здравословно състояние. Неслучайно и първите предвестници на старостта се появяват именно в околоочния контур. За лош късмет на много жени, бръчките именно в тази зона са най-видими. С напредване на технологиите много козметични компании произвеждат професионална козметиказа лице и тяло с анти-ейдж действие. Нейната основна цел е да намали образуването на бръчките и фините линии, като активно подхранва клетките и стимулира отделянето на колаген и еластан от клетките.

Jean d’Arcel е една от големите компании произвеждаща професионална анти-ейдж козметика с доказано качество през години.

Когато избирате козметика за околоочния контур задължително преглеждайте от какви съставки е изготвена и дали те са подходящи за вашата кожа. За да се справи с фините линии и бръчките, търсете продукти, които съдържат витамин С и такива, които спомагат за производството на колаген и еластан. В допълнение към витамин С, съставки като кофеин, алфа-хидрокси киселини (AHA) и медът са идеални за справяне с фини линии и бръчки. За тъмните кръгове и подпухналите очи най-добре ще се погрижи професионална анти-ейдж козметика със съставки като витамин К или хидрохинон, които предотвратяват насиняванията и намаляват появата на тъмни кръгове.

След употреба изчакайте да мине известно време, за да можете да прецените дали има някакви резултати. Ако кожата ви има фини линии и бръчки, то знайте, че козметика не може да ги отстрани, с изключение на козметичната хирургия, която успешно прави тези корекции. Ако обаче сте забелязали първите фини линии е добре да започнете да използвате анти-ейдж козметика за лице и околоочния контур, за да предотвратите появата на по-нататъшни бръчки. Тъмните кръгове и подпухналостта на очите се повлияват изключително добре на качествените активни съставки, открити в много кремове и серуми за очите. Като цяло употребата на козметика против стареенето на кожата ще ви помогне и ще я предпази от евентуални вреди в бъдеще.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *