Евтини самолетни билети до Москва и Будапеща

Как да се сдобием с тях?

Пътуване до Будапеща или Москва – едва ли има човек, който да не мечтае да посети поне една от тези две столици. Искате да разглеждате исторически забележителности, да посетите значими фестивали и културни събития или да се отдадете на нощен живот? И двата града могат да задоволят жажадата ви за приключения или пълноценна почивка, и за двата е трудно да сравните самолетни билети цени. Съветваме ви да бъдете упорити и последователни и със сигурност ще имате успех.

Започнете да търсите отрано. За да пътувате до Русия, ви трябва виза, т. е. предварително знаете кога горе-долу искате да летите. Колкото по-рано започнете да търсите самолетни билети до Москва, толкова по-добре. Цената е от съществено значение, защото преди това имате разходи по изваждането на виза, а след това ви предстои посещение в един от най-скъпите градове в света.

Ако искате да намерите самолетни билети до Будапеща, положението е същото – трябва да търсите отрано. Градът не е скъп, но за сметка на това обичайните цени на полетите са доста солени. Периодично някои от авиокомпаниите пускат промоции специално за тази дестинация. Просто трябва да имате късмета да попаднете на тях или търпението да изчакате следващите.

Използвайте специализирана търсачка за полети на различните авиокомпании. Вече има няколко такива на български. Те ще ви дадат реална представа за цените и така ще можете да прецените кои наистина са евтините самолетни билети.

Потърсете чартърни полети до Русия. В България вече има фирми, които предлагат чартърни самолетни билети до доста руски градове. Вярно, че откъм часове и разписания, пътуването е доста по-несигурно, но пък е гарантирано, че ще се сдобиете с евтини самолетни билети до Москва.

За чартъри до Будапеща ви препоръчваме да следите предимно през високия туристически сезон. През останалото време е по-реалистично да търсите промоции и друг тип намаления.

Обърнете се към агенция за изгодни пътувания. Там разполагат с информация за абсолютни всички полети, промоции, отстъпки и намаления. Ще ви спестят време и нерви. Просто трябва да кажете какво точно искате и ще бъде намерено. Евтини самолетни билети до Будапеща, евтини самолетни билети до Москва – агенцията е най-сигурният и спокоен начин да получите перфектната цена.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *