Избор на входни врати

Входна врата – един от най-важните елементи на сигурността на вашия дом. Това зависи от това, колко удобно и защитени ще се чувствате в дома си. Разбира се, в допълнение към основните си цели – сигурност – всички входни врати трябва да имат добри звуко и топлоизолационни свойства. Вътрешната част на врата може да бъде основна фигура, около която да се гради целия интериор.

Закупуването на входна врата изглежда прост на пръв поглед избор. Тези, които поне веднъж преди това са се сблъсквали с този проблем, знаят трудността на избора. Разбира се, в магазина винаги можете да получите помощ от опитен продавач, но е по-добре да отидете там подготвени, като най-малко една груба представа  какъв вид  врата искате. Това ще спести време и най-важното – да се избегне разочарованието от купуването на “погрешна” врата.

Тази статия съдържа най-честите въпроси на клиентите. Надяваме се, че тази информация ще бъде полезна за вас и ще ви помогне да изберете входна врата по-лесно.

Входни врати от pvc дограма?

Дебелината на касата и крилото е много по голяма от тази на прозорците, които се правят от pvc дограма.Съответно и метала е много по дебел.Те са много надеждни, защото обкова интегриран в тях позволява много точки на заключване.По отношение на външния вид се предлага голямо разнообразие от алуминиеви,стъклени и pvc панели, които форми и цветове могат да задоволят всеки вкус.

Каква е разликата, стомана, желязо и метални врати?

Железни входни врати, които са много популярни, губят позиции на пазара. Надеждността на тези врати е измамна. В допълнение,тези входни врати, често не са с естетичен външен вид.

Метални врати са със сложен състав, което ги прави много по-здрави и сигурни от  железните. Признат лидер в надеждността са стоманените врати. Техните предимства са очевидни, имат дълъг живот и висока износоустойчивост. Ето защо цената на стоманените врати е винаги много по-висока.

Каква трябва да бъде дебелината на вратата?

Дебелината на вратата – важен параметър, който засяга нейната надеждност. Колкото е по-дебела една врата, толкова по-трудно е да се разбие тя. Голямата дебелина е подходяща за врати монтирани в магазини или други места, подложени голямо натоварване.

Как да разпознаем лошото качество на входната врата?

Опитайте се да не гоните ниски цени. Обиколете няколко доставчици – ако някой има по-ниски цени на половина, това е сигнал за  незадоволително качество на продукта. Добрите стоманени врати  с високо ниво на надеждност не може да бъдат евтини. В края на краищата, ако тяхното производство използва сложна и скъпа технология. Евтините входни врати са изработени от заварени ламарини.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *