Как да влезем на форекс пазара

Форекс търговията набира все по-голяма популярно и разпространеност както в България така и по света. Възможността за печелене на значителни суми посредством форекс търговия от добрите анализаторски качества, подтиква мнозина да пробват колко добри трейдъри са. Форекс или иначе казано валутна търговия Ви предоставя възможността да купувате или продавате валута посредством онлайн платформа за валутна търговия. Възможността да изпробвате Вашите търговски качества на валута без никакъв риск посредством демо сметка при инвестиционен посредник е основната причина за увеличаването на интереса.

Как да се включа на форекс пазара ?

Започването на онлайн търговия е изключително лесно. Също така преди да откриете реална сметка при инвестиционен посредник (форекс брокер), Вие имате възможността да откриете демо сметка при съответния брокер без да предоставяте никаква специфична лична информация и да сключвате какъвто и да било договор. Откриването на демо сметка преди реална такава е всъщност препоръчително. Търгуването чрез форекс демо сметка позволява да предоставената от Вашия инвестиционен посредник платформа и трупането на опит на международния пазар за валутна търговия. Демо сметката отразява всичко случващо се на пазара чрез реални котировки, така ако закупите или продадете валута, то печалбите или загубите ще бъдат рефлектирани реално от случилото се на пазара, но за разлика от реалната сметка, Вие няма да загубите пари. Открийте реална сметка за форекс, валутна търговия едва когато имате постъпления във Вашата демо сметка и то не инцидентни. Научете добре платформата която използвате за валутна търговия, защото в реални динамичен пазар ще е необходимо да извършвате взетите от Вас решения за секунди. Това е възможно единствено когато сте запознати много добре с платформата на която търгувате.

Как да избера форекс брокер ?

Преди да подпишете договор даден инвестиционен посредник е изключително важно да проверите дали той е регистриран и регулиран от БНБ и КФН (Комисия за финансов надзор – fsc.bg). Така ще избегнете измами и при някакъв проблем ще имате възможността да сигнализирате.

Изберете брокер на база платформата която предлага, отзивите за него в интернет и разбира се техническата поддръжка. Не се колебайте да се свържете с поддръжката и да зададете няколко въпроса и да проверите тяхната компетентност.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *