Интерактивна карта на България от BGmaps

Хубаво е, че на Bgmaps сегашната версия отлично се справя с основната задача – предлагане с много възможности за търсене на интерактивна карта на България и на български големи градове – по улица или точен адрес, пощенски код, и за различни околни обекти осигурява полезна и допълнителна информация.
За разлика от западните държави, за идентифициране не е достатъчен пощенският код в България на географски адрес. Това е една причина да са толкова полезни –  Google Maps има местна версия с български домейн.

Една от причините за ръста в потребление на Bgmaps е повишеното ползване от мобилни устройства на интернет търсачки. Прогноза сочи, че това за карта на България ще стане една от петте най-популярни приложения за мобилен телефон и се очакват да надминат броя продадени преносими и стационарни компютри глобални продажби на смартфони. Това гарантира също за мобилните версии на сайтовете с карти светло бъдеще, особено в държави със силен туристически поток, като България.

Bgmaps има предимство и в следващите 5 години ще бъде предпочитан сайт за търсене на адреси, той силната си позиция ще използва и нови услуги ще предложи към карта на България като регистрация на обекти. По данни има над 450 хиляди уникални посещения на месец сайтът Bgmaps. Към има функция как в София с градски транспорт да се стига от точка А до точка Б.

Bgmaps има 3 бизнес модела в сайта – рекламни банери, поставяне на фирмено лого в карта на България и виртуален картов сървър, чрез който компании могат да поръчват за свои нужди карти, с маркирани на техни клонове по местоположение.
Ако инструментът прави майстора, също би се казало, че карта на България именно прави GPS устройството това, което е. Наличието й може пазарен лидер да направи приемник, който не е чак дотам добър и обратно – несъмнено шансовете може да провали за продажба на продукти липсата на качествена карта на България и на световен лидер дори. Бързото разпространение на GPS апаратите у нас и успехът в най-голяма степен се дължи на добрата навигационна карта и е от решаваща важност за разширяване възможностите за ползване GPS апаратите въз основа на Bgmaps.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *