Как да променим стените на нашият дом със стикери за стена

От няколко години на пазара се появи нов начин за декорация на нашият дом, а именно чрез стикери за декорация. Те са разнообразни и мултифункционални. Монтират се не само настени , а на врати огледала и други повърхности. Предназначени са и за деца- детски стаи, шкафчета, детски легла, както и за цялостни решения за спални, дневни кухни и други. Материята, от който са произведени  е много лесен за монтаж и демонтаж, без да разваля повърхността. Чрез стикерите за стена можете лесно да променяте дизайна ттолкова често, колкото искате. Това е един перфектен избор да освежите вашия дом или да оживите детската стая.

Ние от Stiker.bg ще ви покажем как става това.

Стикер Мече за детската стая от stiker.bg

  • Необходими инструменти и материали.
  • Ножица
  • Рулетка / метър
  • Приготвени стикери за декорация
  • Идея!

Как да монтирате.
Измервате стената, на която ще поставяме желаният от Вас стикер. Това се прави с цел той да пасне точно на желаното място.
От блога на stiker.bg можете да прегледате идеи за украса чрез стикери за съответното помещение. Stiker.bg предлага богато разнообразие от Моделната гама и цветове-  дървета, цвета, животни и други.  За по модерен дизайн във Вашият дом е добре да изберете геомертичните елементи, а ако желаете да го промените в по филосовски стил можете да изберете лепенки с цитати и надписи.
За фиксиране на стикера върху стената, вземете молив и леко отбележете с няколко маркера основното му разположение.
По контура се изрязва приготвения вече стикер със избран от Вас инструмент- ножица, макетен нож.
Отделя се хартиената основа внимателно защото стикера трябва да остане с транспортната си картия.
Поставете стикера върху желаната от Вас  гладка повърхност, притиснете фолиото с последователнодвижение от единият край към другият и пригладете добре, за да залепне
Пригладете отново, този път върху самия стикер
Време е да се насладите на произведението на Вашият дизайн!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *