Как да купим матрак изгодно

Матраците колкото и банално да звучи са нещо много необходимо, тъй като прекарваме полвиният си живот в сън не трябва да подценяваме качеството му. Почивката на удобен матрак не може да се сравни с тази на дивана. Характеристиките на удобните матраци ги правят незаменими с качествата си. За хора с проблеми в двигателно опорния апарат се произвеждат ортопедични матраци, за хора с чуствителна кожа се предлагат антибактериални и антиакарни. Различни по твърдост, технология, размер и дамаска на пазара се предлагат стотици видове матраци на български и световни производители. В зависимост от цена и качество най изгодно е закупуването на матрак от Български производител. Брандираните марки родно производство са матраците ТЕД и матраци НАНИ. Отличени с много златни медали по панаири те доказват че българското качество не е за подценяване.

В последно време наблюдаваме натрапчивите реклами на ДОРМЕО Италианските рекламирани матраци. Колкото и странно да звучи те не отстъпват на матраците родно производство и дори обратно нашите ги преборват в много показатели, а когато и бюджетът за закупуване на матрак е ограничен съветът ми е да се ориентирате към матраци Нани или Матраци Тед. Много често цените на продуктите се оскъпяват многократно заради рекламните скъпо струващи кампании. Когато пък и стоката е внос неизбежни са и скъпите транспортни разходи. Закупуване на нов матрак изгодно може да се направи и онлайн, много от сайтовете за електронна търговия прдлагат безплатна доставка до дома на клиента и нещо повече, дори и монтаж.

Ако имате повече време и искате да закупите матраци с цени на промоция просто следете по популярните онлайн магазини като Брава – верига магазини за мебели и матраци или МиМ – магазин за матраци в София. Достатъчно е да изберете модел и да се обадите по телефона или да направите запитване от контактните форми на сайтовете. Отзивчивите търговци могат да ви направят допълнителни отстъпки които не са упоменати в конкретният сайт, много често се случва определен вид стока да поевтинее, или цените на матраците да не са актуализирани. Сповечето онлайн магазини можете да се доковорите за допълнителни отстъпки при закупуване на матраци на стойност над 500 лева.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *