От къде да се сдобиете със споделен хостинг?

Когато искате да откриете собствен сайт, е задължително да си закупите домейн. От горе споменатите фирми, можете да си закупите домейни с разширения eu., org., info., com., in., net.,  и други. Сумата се изчислява в зависимост от разширението на купеният от Вас домейн. За улеснение на клиентите е направена специална система, с която предварително бихте могли да разберете дали името на домейна, който искате да регистрирате не е заето.От важност при избора на хостинг услуга, е тя да удовлетворява потребностите, които има Вашият уеб сайт. За образец, на какво е добре да отговаря, би могла да бъде php версията, mysql версията, поддръжка на много различни библиотеки и други. В случай че хостингът не съответства с претенциите, които сайтът ви има,имате възможността да си купите vps хостинг.

При vps хостинг имате собствен заделен ресурс, друга операционна система, на която можете да сложите всички сървъри, от които ще се нуждае сайтът Ви, за да работи нормално, но няма да могат да бъдат инсталирани на споделен хостинг.  Покупката на хостинг излиза много евтино в сравнение с vps хостинг и това е големият й плюс, но пък споделяте възможностите на сървъра с останалите консуматори. А при vps хостинг, ресурсът е обособен единствено за вас.  Има безброй компании, които продават хостинг услуги.Някои от известните са hostsean.bg, superhosting.bg, host.bg и други . При положение че vps хостинг или споделен хостинг не съвпадат на нуждите на Вашите ресурси, то тогава бихте могли да закупите нает сървър.

Заплащането при нас можете да направите чрез PayPal, EasypayeBG.bg и ePay.bg,. Плащането с дебитни и кредитни карти става много бързо и удобно и не иска предварителна регистрация. Ако имате някакви въпроси, относно дадените услуги на тези сайтове или начини на плащане и още , без проблем бихте могли да се обърнете към техния съпорт. Бихте могли да се сдобиете със споделен хостинг, домейни и VPS хостинг като различните услуги се продават на различни цени. Сумите се характеризират от пространството, което се заема, количеството на домейните и субдомейните, трафика, базата данни и други.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *