Капачки за буркани – качество за вас

По време на криза всеки човек е свил своите разходи до най-необходимото, за това и все по-често хората, които си приготвят в домашни условия зимнина използват многократно капачките за буркани, закупени от http://www.alians-dn.bg/. За да сте сигурни обаче, че продукцията, която се затворили ще запази своята трайност въпреки многократно използваните капачки е добре ако при първото затваряне сте използвали висококачествени такива. На пазара се предлагат много и различни капачки за буркани, като различните производители предлагат различни алтернативи на стандартните алуминиеви капачки, като най-широко употребявани и предпочитани от българските потребители са капачките на фирма „Алианс-ДН“ ООД. Предлаганите два основни типа намират своето приложение както в домашното, така и във фирменото производство.

Капачки за буркани „Омния“ и „Туист-оф“

Без винтовите капачки за буркани от тип „Омния“ са най-широко разпространени на нашия пазар. Намират основно приложение в домакинствата, като се използват за затваряне на плодове, зеленчуци или месни продукти. Голяма част от потребителите са традиционалисти и веднъж свикнали с високото качество, което им се предлага, те остават верни на този продукт.

За да е по-разнообразен асортимента от предлаганите капачки се произвеждат такива, които заменят стандартния метален облик с пъстроцветни литографирани изображения.

„Туист — оф“ са другия основен тип, които се предлага на пазара. Те са по-новото поколение капачки с винт. Главно фирмите занимаващи се с производството на хранително-вкусовата продукция, предпочита този тип капачки „Туист — оф“. Предлагат високо качество на затваряне и устойчивост на стерилизация, но традициите в използването на капачки тип “Омния” поставят “Туист — оф” на второ място по ниво на потребление на българския пазар.

Добре е когато избирате капачки за буркани, да се съобразите и с бурканите, с които разполагате, дали капачките ще са с винт или без винт е въпрос на личен избор. Все пак, които и от двата типа „Омния“ или „Туист — оф“ да изберете, няма да сгрешите, защото те са доказали своите качества и висок стандарт пред потребителите.