Козметика за лице – за чиста кожа преди гримиране

Искате ли да изглеждате зашеметяващо? А искате ли гримът ви да бъде като на кино звезда? Това лесно може да се постигне стига да знаете някои основни трикове при употребата на декоративна козметика за лице Jean d’Arcel. Ако сте начинаещи и никога до сега не сте използвали гримове, трябва да знаете, че има методи и техники, които е добре да познавате и такива, които е по-добре да не използвате. Мили дами гримът не се състои само то спирала и червило, а има и още много други продукти, инструменти и трикове, които трябва да познавате, преди да отидете на покупки. Не е нужно да давате много пари за различни четки за грим, очна линия, различни цветове и нюанси на червила, спирали и сенки. В повечето случай има само няколко цветя, които ще прилягат на вашата кожа, на цвета на очите или на вашите предпочитания. Ето за това е глупаво да харчите много пари за декоративна козметика за лице, която ще използвате само веднъж. Хората използват гримовете по-различни причини – някои, защото искат да подчертаят красотата си, а други, за да прикрият някои недостатък.

Преди да започнете да се гримирате трябва да подготвите лицето си. Най-добре е да използвате професионална козметика Cleansing, с която да почистите лицето си от мръсотията, мъртвите клетки и себума. Запомнете, че за да бъде грима ви красив, лицето ви трябва да бъде чисто. След като почистите кожата си можете да нанесете овлажняваща козметика за лице. За зряла кожа има една допълнителна стъпка – добре е да използвате антиейдж серум, преди да нанесете овлажнителя, за да можете по-активно да подейства върху фините линии, бръчките и възрастовите петна. Най-големия проблем за жените са бръчките и поради тази причина много от представителките на нежния пол използват антиейдж козметика още когато забележат първите предпостави за появата им.

След като почистите лицето си, спокойно можете да започнете да се гримирате. Когато лицето ви е чисто лицето ви, гримът ще бъде точно такъв, какъвто го иска.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *