Конвектори ADAX – отопление от Норвегия

Характерно за зимния сезон, освен разбира се, снегът, който всички обичаме, са ниските температури. Всяка година хиляди хора си задават въпроса с какво ще се отопляват тази година. Последният хит от последните няколко година са отоплителните тела от типа конвектори. Най-общо това представляват електроуреди, които затоплят въздуха на базата на неговата естествена конвекция.

Има множество подобен тип печки, едни от най-известните са конвектори adax – тези отоплителни тела идват от не къде да е, а от Скандинавия, определено можем да се доверим на тяхната преценка по отношение на студа. Норвегия е доста сурова страна по отношение на климата, затова и конвектори adax с са стигнали толкова високо ниво.

В какво точно се крие силата не тези конвектори? Причините са в изключително добрите технически характеристики на норвежките отоплително тела. Какво имам в предвид –  дълъг нагревателен елемент на тялото, изключително прецизен термостат, ергономично тяло – това са най-общо основните черти, които характеризират най-добре конвектори adax.

В България тези продукти са много добре познати и местните потребители са познават марката adax. Когато са решили да се отопляват на ток и са се насочили към конвектори, общо взето това е марката, на която се доверяват повечето хора. Тази репутация на отоплителните тела на adax не е създадена за ден или два. Тя е плод на дългогодишна висока удовлетвореност на крайния клиент – свързана е добрите им отоплителни качества, ниските разходи на ток, както и перфектния гаранционен и след гаранционен сервиз на adax – сервизи на тези конвектори има из цяла България.

Номенклатурата на норвежката фирма е относително богата – произвеждат се много видове отоплителни тела с марката adax. Продуктите покриват всички нива на пазара – има конвектори от ниския, среден и висок клас.  Като ниската цена не означава ниско качество – напротив нагревателният елемент у някои евтини серии на конвектори adax е същия като този при някои от по-скъпите варианти на норвежкия производител.  Спестете пари и вземете изгодно отопление сега.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *