Най-известните звездни аромати у нас

Един от най-любимите аксесоари на жената, присъстващ винаги в нейната чанта е парфюмът. Той разкрива нейната женствена  същност, характера и скритите и предпочитания. „Обличайки се” със своя парфюм жената иска да покаже своята индивидуалност и да се отличи от останалите. Тенденциите в последно време са все повече знаменитости да слагат името си върху аромати. Дали са модни икони, известни певици или прочути актриси, те всички искат да дадат на своите почитатели ухание, което да се различава от хиляда други. Вижте кои са най-продаваните аромати на звезди според магазин IVIS.

  • Едни от най-известните аромати у нас са на британския топмодел Наоми Кембъл. Тя предпочита плодовите и ориенталски миризми, като е избрала да съчетае нотки на касис, червени плодове, кардамон, мускус. Тя самата казва, че парфюмът олицетворяващ нейната женственост, страст и елегантност е Naomi Campbell, който разкрива ухание на китайски анасон, червен пипер и бергамот.
  • Поп певицата Бритни Спиърс е предложила своя парфюм в две серии – BRITNEY SPEARS CURIOUS  и BRITNEY SPEARS BELIEVE. Тя предпочита аромата на нейния парфюм да е женствен деликатен, но и едновременно с това съблазняващ. Любимите и нотки са – цвят на лотос, златна круша, магнолия, ванилов мускус, плод от гуава и мандарина.
  • Лаура Биаджоти, прочута италианска модна дизайнерка, освен облекла предлага и различни ухания на своите почитатели. Последни аромати в колекцията и са Laura Biagiotti Donna и Laura Biagiotti Laura Rose, като е събрала в тях ароматна комбинация от портокал, лимон, касис, жасмин, орхидея и роза.
  • Каролина Херера, известна като една от най-добре облечените жени в света, освен на женски аромати слага името си и на мъжки парфюми. Най-известният парфюм на модната икона е „212″, предлаган както за жени, така и за мъже. За женския аромат тя избира трайното ухание на цветя, гардения, бергамот, мандарина с нотки на роза, бяла лилия, камелия, момина сълза и жасмин. Мъжката серия се отличава с уханието на цитрусов коктейл от грейпфрут и мандарина, а основата е съчетание на сандалово дърво и мускус.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *