Най-новите парфюми от 2012

Всички, от дизайнери до знаменитости, пуснаха парфюми на пазара през последните 6 месеца. Това е списък с най-новите парфюми, които излизат на сцената през 2012 година.

Lancôme Trésor Midnight Rose:

Наследявайки версията от 1990 година, този вариант на “Среднощната Роза” е рекламиран от Ема Уотсън. Според слуховете уханието му е по-пищно от на оригинала, с ухание получено от нотки на малина, жасмин, божур, роза, ванилия, кедър и мускус.

Homme by David Beckham:

Парфюмът на футболиста е създаден от Пиер Негрин. В аромата му могат да бъдат разпознати цитрусови плодове, джинджифил, кашмирено дърво, розмарин, махагоново дърво, пачули и мускус.
Вижте рекламата на парфюма тук!

Burberry Body:

Изглежда от Бърбъри са се раздали до последно с този парфюм. В рекламата участва звездата от Трансформърс Роси Хънтингтън, която носи само златен сатенов тренчкот от Бърбъри. Уханието е електрикова композиция от плодови нотки, която започва със свеж, зелен допир на абсент и светли нотки от праскова и фрезия.

Lovestruck:

С участието на актьора от Госип Гърл Лейтън Миистър в рекламите, новото пристрастяващо ухание на Вера Уанг включва нотки от розова гуава и мандарина, последвани от комбинация на тубероза и лотосов цвят. Това найстина е аромат, който напомня за поразителния сблъсък с любовта, а и името издава точно това – “Поразен от любовта”.

Cartier Baiser Vole:

От френски – “Открадната Целувка” дебютира през 2011 от Картие. Матилда Лаурен, която създава композицията, е постигнала това много женствено ухание на основата на лилия. Всички нотки са изцяло вдъхновени от това цвете – както ухание на венчелистчета, така и това на самия цвят, и на зелените му листа.

Chanel No 19 Poudre:

Тази година Шанел пусна последовател на No 19, който се казва No 19 Poudre. Виновникът за това е Жак Полж, като уханието включва нотки на нероли, галбан, жасмин, ирис, бял мускус, ветивер и бобова тонка.

Тези парфюми бяха селектирани за да сте в крак с последните новости в парфюмериината индустрия.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *