Caffe Vergnano и FIAT превърнаха новият Doblo в кафене на колела

Caffe Vergnano, съвместно с FIAT реализираха новаторски проект в който новият Фиат Добло става истински кафе магазин на колела. Идеята е разработена от дизайнерският отдел на Caffe Vergnano   и превръща „Doblo” (ван на годината  2011г.) в пътуващо кафе шоу .Визията е в унисон с бутиковия стил и имидж на легендарната кафе компания от Торино. Черен на цвят с логото на Кафе Верняно от двете страни . Интериорът е уникален и включва най-доброто от съвременната кафе технология,оборудването от кафе машина и кафе мелачка е на елитната Италианска марка ELEKTRA която се приема за „Ролс Ройса на кафе машините”.

Новият модел, ще се използва от FIAT и CAFFE VERGNANO за различни поводи ,панаири презентации и  други събития в Италия и по света в Германия той вече направи своя  дебют на търговското изложение в Хановер.

„Нашето партньорство с Фиат  е пример за тясно сътрудничество между двете компании които макар в различни области са направили и правят толкова много за международното признание на Произведено в Италия. Новият FIAT DOBLO ще бъде посланик на доброто Италианско еспресо и постиженията на Италианската автомобилна индустрия по света.”-Заяви Енрико Верняно (мениджър продажби на Caffe Vergnano )