Течните перилни прeпарати – все по-предпочитани.

Активират се моментално при допир с вода, активни са и при ниски температури. Разтварят се напълно и не оставят остатъци по дрехите. Специализирани течни перилни препарати са тези, които имат допълнителна полза за тъканите и цветовете.

Burti е най-продаваният течен перилен препарат в дрогериите в Германия за 2010 г. при сегмент черни. Препаратът за черни дрехи е с Black-Control-System – напълно блокира изсветляването на цветовете.

Препаратът за цветни тъкани е със специална система Color protect, която запазва цветовете ярки. Оптималната комбинация от ензими разрушава и най-упоритите петна.

Най-новото предложение на Burti е специално разработеният препарат за бебешки дрехи. Той е на основата на натурален сапун и съдържа благоприятни за кожата съставки, свежда до минимум риска от появата на алергични реакции. Препаратът за естествени влакна е с натурални копринени протеини и кератин – предпазва от свиване и разтягане и дрехите са особено пухкави. Идеалният препарат за ръчно пране „където и да сте”, съдържа екстракт от алое и е изключително нежен за кожата на ръцете. Има идеално изпиращо действие и е подходящ за премахване на петна.

С препаратите Burti дрехите са идеално изпрани, трайно ароматизирани, a цветовете освежени и защитени.

Продукт на Burnus Германия. Козметиката и детергентите на компанията се предлагат на българския пазар от Фиеста 2 ООД – официален вносител на козметика.