Ново предложение HTC Desire C

HTC Desire C
С HTC Desire C е лесно да се свържете и включите в забавлението. Повикване или съобщение, всичко е възможно най опростено. Бързо социално качване означава, че от заснемане можете да споделите снимката директно. Продължете забавлението с богати, автентични звуци, предоставени за вас от Beats Audio.

Лесно и бързо снимане с 5-мегапикселова камера, можете да заснемете снимка или видео винаги когато поискате. След това безпроблемно да го споделите със света ,чрез интуитивният интерфейс за качване. 5 мегапикселова камера с нов дизайн, и по-интуитивен интерфейс за камерата означава, че с HTC Desire C ( http://shtepsel.bg/htc-desire-c/) сте винаги готови да уловите момента. И с по-дълбока социална интеграции чрез Facebook и Twitter, вие сте само на няколко докосвания от споделянето на този момент, със света.

С автентичния звук от аудиото на Beats Audio Beats ™ музиката е богата и автентична.Обърнете внимание на разликата, и се наслаждавайте на музиката, точно по този начин по който артиста би искал да ви я представи.
Лекотата на свързване и обажадане ни връща към основите. Обадете се, оставете съобщение, и достигнете до тези, които имат значение за вас бързо и ефективно

Специална оферта за вас: Вземи 25 GB на Dropbox пространство безплатно в продължение на две години
С Dropbox интегрирана в HTC Sense, можете да запаметите автоматично всички ваши снимки и видео на Dropbox което ви дава достъп до тях и възможност да споделяте всички ваши снимки директно от “Галерия”. Dropbox улеснява редактирането и споделянето на файлове, докато сте в движение, така че да не ви се налага да пращате документите на собствения си e-mail отново. За да откриеш всичко, което Dropbox може да направи, се регистрирайте или влезте в Dropbox на HTC Desire C и получавате 25 GB на Dropbox пространство безплатно в продължение на две години.
Въпреки, че е играч в най-високия сегмент на пазара, първо и преди всичко, HTC мислят потребителите с по-нисък бюджет. Desire C, известен също като голф, беше представен миналия месец и бавно, но стабилно, навлиза като входно ниво на пазарите в няколко ключови региона.

Пуснат във Великобритания преди няколко седмици, HTC най-новият смартфон със захранване ICS ще започне да се продава в Индия до края на тази седмица. Buy the Price е първия търговец на дребно, който пусна предварителна поръчка за Desire C, но за съжаление исканата цена изглежда малко висока.

За тези пари, вие ще получите доста приличен 3,5” с Android 4.0 ICS и Sense 4 потребителския интерфейс, както и 98 грама (3.46 унции) тегло и 11.95 mm (0.47 инча) профил. От друга страна, техническа спецификация е доста скромна, да се каже, включва 480 х 320 пиксела резолюция на екрана, само с едно ядро Qualcomm Snapdragon S1 600 MHz процесор, 512 MB RAM, 4 GB памет, на борда и 5 MP задна камера.

HTC Desire C идва с Beats Audio технология, слот за карта памет, предварително инсталирана 8 GB карта с памет и 25 GB безплатно пространство Dropbox, но не сме сигурни, че това е достатъчно този телефон да заслужи парите си. Съгласни ли сте?

В България моделът може да се намери в специализиран gsm онлайн магазин – shtepsel.bg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *