Предимства на сайтовете за колективно пазаруване

Сайтовете за колективно пазаруване работят на принципа на много мощен и ефикасен рекламен инструмент, който може да помогне на всеки търговец да продаде своите стоки или услуги в големи размери. За тази цел обаче трябва да се инвестират много средства в тези сайтове, за да може те да наберат популярност и да имат много потенциални клиенти, които да купуват оферти с намаление.

Друго мощно „оръжие” е е-мейл маркетингът, а именно всеки, който се регистрира в подобни сайтове получава електронни писма с горещите в момента намаления. Така всяка нова оферта лесно може да стигне за секунди до много потенциални клиенти в интернет пространството. Друг плюс за търговците от сайтове като Ofertini.com е, че публикуването на вашата обява не се заплаща. За разлика от телевизията, вестниците и другите медии, тук не влагате средства, за да рекламирате стоките си пред голям брой потенциални клиенти. Това са само ползите за търговците, които са решили да ползват услугите на сайтове за групово пазаруване, но какви са предимствата за самите клиенти?

Най-важното предимство за клиентите на сайтовете агрегатори, като например Ofertini.com е възможността да закупят нужните им стоки или услуги на много ниски цени, а именно с намаление до 90%. Няма как всеки от Вас да не желае да намери най-изгодната оферта на пазара и именно колективното пазаруване е идеалният вариант за тази цел. Друг плюс е, че не е необходимо да следите редовно офертите, а може просто да се абонирате за сайтове като Ofertini.com и да получавате най-примамливите оферти с намаление на е-мейла си.

Сайтовете за колективно пазаруване са все още недотам познати на всички хора, особено на по-възрастното население. Това е напълно нормално, но за сметка на това големите сайтове като Ofertini.com помагат на много от Вас да намерят стоки на много ниски цени. Ползите са наистина огромни, както за обикновения потребител, така и за търговците.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *