Продажба на имоти – 5 неща, които трябва да избягвате

Продажба на имоти - 5 неща, който трябва да избягватеВ случай, че сте решили да пуснете в продажба вашия дом, имайте предвид, че хората често търсят имоти, които да отговарят на техните мечти. За да пласирате успешно вашите имоти трябва да накарате потенциалните купувачи да харесат това, което им предлагате, за да могат наистина да повярват, че това е правилния избор за тях. За тази цел трябва да знаете, кои пет неща трябва да избягвате, когато се опитвате да продадете вашето недвижимо имущество. Ето ги и тях:

  • Прекалено висока цена на предлаганите недвижими имоти.

Дори да притежавате идеалната къща, ако цената е прекалено висока, тя ще остане прекалено дълго на пазара за недвижимо имущество. Потенциалните клиенти ще сравнят вашите цени с тези на предлаганите на същата улица или квартал. Оценете правилно направените подобрения, но не искайте цена за която и самите вие знаете, че е недостижима. Можете да се консултирате със специалисти и съседи, които са продали или закупили наскоро имоти без посредник от Imotifree в квартала.

  • Износени стенни покрития и настилки

Износен килим, липса на някои плочки или острели стенни покрития, говорят за не особено добре поддържани имоти. Макар и повечето хора да правят поне освежителен ремонт след нанасяне в нови жилища, тази гледка не е особено приятна. Вероятно ще поискат от вас понижаване на ценовите стойности на предлаганите имоти.

  • Стара или не добре поддържана баня

Няма значение колко е чиста останалата част от къщата ви, ако банята е мръсна. Почистете плочките и отстранете всички възможни следи от мухъл. Неподдържаната баня загатва за липсата на чистота в цялата къща.

  • Занемарено озеленяване

Високите плевели в градината, пропуканите алеи и падналите клони действат доста потискащо на бъдещите купувачи. Почистете всички площи, окосете тревата, полейте цветята, създайте приятна и красива зелена градина. Събудете желанието на хората да я притежават.

  • Деца и домашни любимци

Без значение е колко хората обичат децата и домашните любимци, когато става въпрос за оглед на недвижимо имущество. Честно казано в тези моменти е по – добре те да не бъдат наоколо. Оставете хората да оглеждат внимателно, представените им имоти, все едно са у дома си. Понякога децата и любимците са доста ентусиазирани и биха могли да попречат на главната цел – огледа.

Опитвайки се да избегнете тези 5 наистина неприятни неща шанса ви за успех се повишава значително. Ключът към успеха се крие в добре поддържаните имоти, както и на отличното им презентиране пред кандидат-купувачите.

Повече информация и всичко за покупката и продажбата на имоти вижте в http://www.kak-da.com/vsichko-za-pokupkata-na-nedvijimi-imoti.html

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *