Първата брачна нощ

Ако се питаш можеш ли да я накараш да бъде още по-щастлива? Отговорът разбира се, е да! Луксозното спално бельо, миризмата на ароматни свещи, листа от цветя разпръснати по чаршафите, новото място в което сте за първата си семейна нощ, любимата й тиха музика са задължителни елементи за нощта на романтиката.

Тя преди часове е станала твоя съпруга, само до преди минути си празнувал с приятели и роднини. Сега е време за най-хубавият, най-интимния и най-романтичния момент – първата брачна нощ! Моментът в който двамата можете най-после да останете сами, моментът в който двамата можете да загърбите отговорностите и обгрижването на гостите, моментът на удоволствие.

Забрави за ограниченията – както материални, така физически и душевни. Ти си мъжът, който тя желае. Ти си мъжът избран пред двама други (в повечето случаи статистически е така). Отпусни се и харчи като за последно – нека удоволствието завладее и двама Ви. В леглото забрави за скучното представяне – тази вечер трябва да е специална и колкото и да си изморен от дългия ден е време за подвизи! Изненадай я с напълно обезкосмено тяло, феромонен парфюм, еротичен масаж или играчки, които биха й харесали.

Опитай нови за двама ви, нестандартни пози. Дори да са неудобни ще ви накарат да се посмеете от сърце и ще направят обстановката още по-задушевна. Не не носи джобен вариант на Кама сутра, а се отпусни и дай свобода на въображението си.

Ако си решил да ползваш медикаменти за удължаване на ерекцията бъди много внимателен, за да не ти изиграят лоша шега и то в най-неподходящия момент по време на първата брачна нощ. Повечето медикаменти от този тип дават наистина добри резултати, но употребата им с или след ползване на алкохол е забранена. Разбира се спасителен вариант има в други форми, напр. спрейове за задържане (предлагат се дори и в повечето online sex shop-и). Тя ще оцени загрижеността ти за добро представяне и ще те възнагради подобаващо.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *