Ревю на Nokia E72 от магазин за мобилни телефон Elitmobil

Nokia E72 е смартфон, предназначен за делови хора, които ценят времето си и не правят компромиси със своите принципи. Смартфонът се отличава с впечатляващ дизайн, QWERTY клавиатура, метални детайли, много екстри и допълнителни функции. Той определено заслужава вашето внимание и доверие. Позволете ни да ви го представим.

Този смартфон Nokia тежи 128 гр, а неговите габарити са 114 x 58,3 х 10,1 мм. Чрез него може да обменяте информация и да сърфирате в интернет. Притежава модем, WAP, Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, порт за USB връзка и аудио изход.

Освен това смартфонът изненадва с две камери, като ви дава възможност да правите видео и аудио клипове. MP3 плеъра може да ви разведри, в случай, че сте попаднали в задръстване или просто ви се слуша музика. Телефонът ви дава възможност да правите качествени снимки и е снабден с авто-фокус и LED светкавица.
От „Нокиа” са помислили за вашето удобство при писане на СМС – и, телефонът е оборудван с удобна клавиатура и опцията предсказващо въвеждане на текст. Възможно е и получаване на ММС- и и имейли.

Телефонът работи с операцианна система Symbian v9.3. Неговият процесор е ARM11.
Паметта му е 250MB и може да се допълни до 16 GB посредством micpoSD карта.
Смартфонът притежава гласова поща, гласово набиране, аларма, калкулатор, органайзер, полифонични мелодии, игри, валутен конвектор и др.
Батерията на Nokia E72 е Li-Ion с капацитет 1500 mAh. Възможно е да провеждате цели 12 часа непрекъснат разговор и да имате функциониращ телефон в режим на изчакване цели 492 ч.

Голяма част от българските купувачи се спират именно на Nokia E72, поради предимствата, които са безспорни:

  • смартфон с много възможности
  • изключително добра цена за подобен клас телефони
  • атерия, която издържа доста време
  • удобна клавиатура

Ако търсите практичен телефон, който да ви върши работа и се спрете на смартфона Nokia E72, вие ще направите един наистина добър избор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *