Материали за изработка на секс аксесоари

Ако никога до сега не сте притежавали секс играчки, то сигурно се питате от какво са изработени тези, все по-популярни секс аксесоари, предлагани в многото секс магазини у нас. В тази статия ще ви разкажем за трите най-често срещани материала при изработка на секс играчки.

  1. Силикон – един от най-популярните полимери в масовата култура е сред най-често използваните материали за изработка на секс играчки. Този материал е мек и противоалергичен, което го прави предпочитан за подобни изделия. Още повече той не е порест и е лесен за почистване с мек сапун и топла вода. При употреба на секс играчки, създадени от този материал като вибратори например е важно те да не се съчетават с лубриканти на силиконова основа, за да се избегне увреждането на самия аксесоар. Освен за изработка на секс аксесоари, силиконът се използва в индустрията и козметичната хирургия.
  2. Кибер кожа – този материал за изработка на секс аксесоари е изключително близък по начина си на усещане до истинската кожа. Той е изключително еластичен и емулацията, постигана чрез него е възможно най-близка до човешката тъкан. При създаването на вибратори, анални играчки или други секс аксесоари от този материал се използват само одобрени от световни експерти материали, като се изключва употребата на вещества като фталати, латекс, поливинилхлорид (PVC) и тежки метали. Използването на секс играчки, покрити с кибер кожа е добре да става съвместно с употребата на лубриканти на водна основа.
  3. Латекс – този материал е доста по-евтин и също масово се използва при производството на секс аксесоари. Широко разпространен е при изработката на еротично бельо и презервативи. Все пак неговото използване може да се окаже неприятно изживяване в редки случаи, когато хората, които го използват са алергични към латекс и сходните му съединения. Този тип аксесоари се почистват по-трудно и не е добра идея да се споделя употребата им с други хора.

Повече информация и възможност за покупка на секс аксесоари можете да откриете на www.sexshop18.org

Published by dg_seom

Името ми е Димитър Георгиев и съм професионален SEO копирайтър (виж Google). Поддържам и редица свои сайтове, сред които сайт за безплатни връзки срещу статии Article-bg.eu, SEO оптимизация & застраховка живот

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *