Хранителни добавки

Хранителни добавки – храненето.

Хранителни добавки е термин, познат на повечето от нас. Така че, какво е хранителна добавка и защо е толкова важна? Храненето, е сборът от дейности, при които човек приема храна и я обработва, за да извлече организмът полезните хранителни вещества. Едно от най важните неща при оползотворяването на приетата храна е поемането на витамини, аминокиселини, минерали, билки и т.н. Това са неща, които правят тялото здраво.

Хранителни добавки – какво е това?

Когато хората не получават достатъчно хранителни вещества чрез храна и добре проектираната диета не работи, се обръщат към помощта на някакъв вид на хранителна добавка или добавки. Хранителните добавки се добавят към храната, за да компенсират хранителния дефицит. Добавката увеличава приема на витамини, аминокиселини, минерали и т.н. Но трябва да знаете при покупката на някои добавки, че те не са лекарства.

Хранителни добавки – използване?

Много хора в днешно време използват някакъв вид хранителна добавка. В последните години, потребителите харчат близо $ 10 милиарда за хранителни добавки. Хранителна добавка или добавки, могат да се намерят в различни форми:  таблетки, капсули, прах, течности, и т.н. Много от добавки не изискват рецепта. Можете да ги закупите в магазини за здравословни храни, хранителни магазини, дрогерии, или чрез пощата или интернет.

Хранителни добавки – каква?

Хранителните добавки са много и различни видове с различен състав. Има продукти за различни заболявания или дефицити в тялото като чернодробни, сърдечни, стомашни, имунни etc. и за всяко състояние се прилага различна хранителна добавка. Много е важно при избора на хранителна добавка да се консултирате с лекар, който да определи вашето здравословно състояние и да ви консултира, от какво се нуждае вашият оргранизъм.

Хранителни добавки – от къде?

Хранителните добавки, произведени от „Буров” – ЕООД съдържат екстракти с висока степен на ефективност. Поднесени са под формата на капсули, перли и таблети за най-пълноценно и трайно запазване на природната сила в тях.Технологията на производство отчита влиянието на околната среда при транспортиране и престой в търговската мрежа.

Всички хранителни добавки на фирма „Буров” – ЕООД се произвеждат според изискванията на GMP/добра производствена практика/. Използват се само фармакопейни помощни суровини и материали, екологически чисти, проверени по съответната методика за съдържание на тежки метали и радиоактивност. Тествани за натуралност.