Цветя – подарък за всяка жена

Замисляли ли сте се за сиянието, което по лицето на жените предизвикват всякакви цветя и за възторга, с който ги приемат? Всяка жена на друга би завидяла, ако с огромен букет цветя я посрещне мъжът или с една роза просто, или каквото и да е цвете. Днес в България все по-малко мъже цветя подаряват, като изключим рождения ден, 14 февруари и 8 март, когато по традиция се подаряват цветя и по задължение донякъде – случаите са все по-малко, в които мъжете с цвете се сещат любимата си да изненадат.

Те забравят, че може да свърши повече работа един огромен букет рози или лалета, от който и да е подарък. Освен красота, и символика носят цветята. Предполага се, че е непрактично това, но точно на символиката в отношенията обръщат внимание повечето жени.

Колкото и прозаично и глупаво да ви се струва парите си да давате за роза, ако с цвете се появите на приятелката си пред вратата, без да има тя празник, повече ще я зарадвате, отколкото да си представите можете. Вниманието към сърцето на дамите е ключът, а красивите цветя са между най-красивите и трогателни жестове в България. Ако не си падате обаче по червените традиционни рози, можете да изненадате половинката с друго цвете – дори е и по-оригинално, като очарователните дендробиуми или цимбидиуми, които на познатата ни орхидея са разновидности. Те са красиви изключително много, а са и трайни при умерена стайна температура. Могат да бъдат фрезии, лилиуми, микс от няколко вида цветя.
Бъдете спонтанни, не е нужно определен момент да чакате, цветя за да подарите. Всъщност дадени без повод, освен “Мислех си днес за теб “, много повече означават, защото са неочаквани. Никоя жена не пренебрегвайте – един букет може много чувства да изрази – от приятелство до романтика и по средата нещо. Твоята любима много би се зарадвала изненадващ букет цветя да получи. Също и сестра ти, дъщеря ти, майка ти.

Жените от широкото разнообразие цветя и цветове се интересуват – обмислете от какъв вид и с какъв цвят да бъдат – розов, прасковен, бял, червен или друг цвят, нейното внимание за да привлечете. Вземете за парите си повече цвят. Цените според сезона варират.

www.napred.bg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *