Частна детска ясла София

Отглеждането на децата в това модерно време никак не е лесно, а напротив точно обратното. Обикновено родителите са много натоварани с домашни и работни ангажименти и нямат необходимото време за грижи за децата.

Живеем в обществено уреждане, в което е необходимо и майката и бащата да работят за да могат да осигурят необходимите средства за семейството и децата.

В това натоварено ежедневие родителите в София най-често разчитат на обществените детски ясли и градини. Но обществените детски ясли в София са нещо, на което особено в последните години родителите немогат да разчитат.

Затова частна детска ясла София е най-добрата алтернатива, т.е. най-точно казано вече е първа опция при изборът на грижи за децата.

Защо го казваме това защото родителите особено в последните години особено тези в София все повече се сблъскват с проблеми като недостатъчен брой места в обществените детски ясли. Също така се сблъскват и с други съществени проблеми като недостатъчен брой на възпитатели и не рядко този брой е много под необходимият минимум. Застаряването на работещият персонал е друг съществен проблем. Ниското заплащане и лошите работни условия, доведоха до това състояние младите педагози да не искат да работят в обществените детски ясли и градини. Те освен от ниското заплащане се демотивирани от лошата материална база, а най-вече от голамата отговорност, която носят за прекалено много деца, брой който е далече от изискванията.

Както споменахме материалната база в обществените детски ясли е под необходимият минумум, нещо което не е случй в частна детска ясла София. Също така и хигиената, която в частна детска ясла София е на най-високото ниво.

Една добра новина е това, че в последните години в София започнаха да се провеждат ремонти в различни детски ясли, но и те не са достатъчни защото не всички деца ще имат възможността да израстват в добри материални условия.

Напоследък много се говори и за храната, която се предлага в обществените детски ясли най-често от тенденционо спечелени поръчки от близки фирми до този или онзи. Още повече, че се оказа в няколко случаи, че тази храна не е здравословна и не одговаря за възрастта на децата.

Всички тези „параметри“ заедно с трудността за влизането в детска ясла, което не радко изисква някаква форма на корупция, т.е. принуждаване на родителите да правят „дарение“ за детската ясла, под формата на закупуване на електроуреди като телевизор, прахосмукачка, или пералня, правят изборът на частната детска ясла Аладин за най-правилната опция за отглеждане на Вашето дете.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *