Текстури на опънати тавани

Блестящи опънати тавани ще изглеждат страхотно почти навсякъде. Те разширяват визуално пространството и не се нуждаят от замяна, ако решите да промените цвета на стените или нещо друго в своя дизайн.

С други думи, ако обичате практичен и икономичен вариант за таван,то това е за вас. Но не за всички е достатъчен обикновен опънат таван, ако желаете той може да бъде реализиран, чрез използване на сенки и светлосенки – мат бяло е може би най-добрия избор.

Ако искате да избягате от стандартното, можете да изберете блестящ опънат таван с необичайни текстури. Напредналите технологии при производство на опънати тавани позволяват дизайн на тавана дори със специална “металик” текстура. Гланцова с дълбоки цветове и много ярка бяла текстура ще направи тавана символ на елегантност.

Текстура сатен е въплътила в себе си финес и благороден лукс. Рядко видите в домове такъв вид опънати тавани, защото те отговарят само на специфичен интериорен дизайн. Природната текстура е за прогресивни натури, които обичат съвременната тенденция. В днешно време е доста модерен. Никой няма да предположи, че това е опънат таван, защото тя възпроизвежда текстурата на истинско дърво, кожа или плат.

Опънат таван в стил моаре е иновация при редица производители. Представлява бяло с преливащи се цветове, изглежда скъпо и стилно. Ако вашата мечта е да живеете в кралски апартамент, то този тип опънат таван е за Вас.

Интересувате ли се в стенописите? Ако харесвате стенописи, можете да поръчате таван – фотокопие на любимите Ви стенописи. Сега е възможно да се направи и копие на любимата Ви картина, която да бъде отпечатана на опънатия таван.

Постоянно биваме изумени, как най-обикновен и скучен едва до преди ден таван се превръща в шедьовър. Изборът на опънати тавани с необичайна текстура е може би това от което има нужда дома Ви, за да бъде още по-уютен. Този вид опънати тавани са ценово достъпни за всеки, пък и живеем само веднъж, така че защо не си направим подарък?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *