Открихме нови и креативни начини да мислим за спалнята в розова тоналност. Прочтете тази публикация, за да се запознаете с тези нови подходи, които могат да направят вашата спалня красива и спокойна или ярка и игрива.

С тонове от фин руж до ярка фуксия, розовото е изненадващо универсален избор на цвят за спалнята. То определено не е нюанс, който трябва да бъде ограничен до детските стаи за малки момичета. Правилният избор на нюанс на розово е подходящ за всички, както ще видите от нашите идеи за розова спалня.

Ако сте последовател на модата, не може да не знаете, че бледата пудра и светлата праскова – и по-специално Millennial pink – добавят непреходна привлекателност към всяка спалня. Страхотното в розовия или прасковен руж е леко бежовият нюанс, който го отвежда от болезнено сладкия край на спектъра до една по-сложна територия.

1. Използвайте техниката „color blocking“

Предотвратете твърде сладникавия монохромен поглед на бонбоново розовия интериор, като го балансирате с цитрусови жълти и блус сини нюанси. Това цветово съчетание работи изключително добре заедно и напомня на ретро вдъхновените винтидж спални в пастелни тонове. Външният вид може да бъде заземен с неутрален под и докосвания в сиво, което ще му придаде и по-зряло усещане.

2. Задълбочете нюансите

След като сте избрали нюанс на розово, който ви харесва най-много за вашите стени, внесете по-тъмни тонове от същия спектър, за да подчертаете таблата на спалнята. Нпример розово, напомнящо сьомга има червеникави тонове, така че богатит теракотени тонове на тапицираната табла за легло, килимът и завесите, наистина ще работят добре с него.

3. Оставете празно пространство

Декорациите за стена може да са твърде тонизиращи за някои, така че е добре да украсите само едната стена, която ще ви бъде фокусна точка. Изберете бледо розов нюанс с бежови или жълтеникави тонове и боядисайте само една от стените – например тази зад рамката на леглото. Ако нямате табла на спалнята – няма значение! Декорирайте едната стена в розова палитра и използвайте бяла боя върху останалите три стени и тавана.

Източник: https://spalno-belyo.com/za-spalnqta-i-doma

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *