Сред всички видове обувки именно маратонките сякаш дават на дизайнерите най-много опции за експерименти. Специализираните в производството на спортни обувки брандове редовно търсят нови начини да предложат на клиентите максимално удобство. Останалите марки отделят по-голямо внимание на атрактивния дизайн и разнообразните декорации. И това веднага ни навежда на въпроса кои все пак тогава са перфектните за носене маратонки. Нека видим какво препоръчват модните експерти и кои модели са най-актуални.

Маратонки в ярки цветове

Според  повечето стилисти маратонките трябва да са издържани в ярки цветове, за да добавят настроение и радост в живота ни. Вероятно повечето от вас ще се съгласят с тях. Ярките цветове не само привличат внимание, но и чисто психологически въздействат ободряващо, защото ни карат да се чувстваме по-активни и по-жизнени. Освен това обувките в ярки краски винаги могат да добавят разнообразие към визията, както и да придадат повече оригиналност на всеки тоалет. И най-семплото облекло ще заблести в нова светлина, ако към него добавите маратонки в ярки цветове.

Прозрачни материали

Прозрачността в женското облекло е била на мода и ще продължава да бъде. Напоследък обаче прозрачните материали се използват и за създаването на чанти и обувки. Предвид нарастващата популярност на изкуствените материали, можем уверено да прогнозираме, че прозрачните елементи в дамските обувки ще стават все повече и все повече ще привличат интереса на модния свят. 

Винтидж и гръндж

Много марки продължават да експериментират на тази тема. В резултат на това сме свидетели на страхотни модели. Набират популярност и  маратонките, изработени от такива материали, които изглеждат леко износени.

Кадифе и велур

Следващата тенденция при маратонките са старите, проверени от времето материали. Обувките от кадифе и велур са   меки, удобни и елегантни, така че няма да престанат да бъдат актуални в дамската мода. В зависимост от предпочитанията си можете да изберете естествен или изкуствен велур.

Източник: https://mes.bg/damski-maratonki-obuvki-online

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *