Инвазията на зомбита ни достигна

Помните ли времената, когато зомбитата изглеждаха наистина заловещо и бяха страшни. Но това си остана в миналото. Може ли и сега да твърдим същото? Определено не! В последно време отвсякъде сме заливани със зомбита и някакси им се пренаситихме. Направо сме в една апокалиптична инвазия на зомбита.

Обърнете внимание на всички игри, филми и ТВ предавания които ни предлагат по един или друг начин да гледаме зомбита. В нишата на компютърните игри такива продукции са Заразно Зло, Left 4 Dead и напоследък дори игри като Red Dead Redemption: Undead Nightmare. И да не забравяме една от най-новите игри Call of Duty: Black Ops, която ни вкарва в един свят изпълнен с немъртви. А когато хвърлим и поглед на ТВ програмите, няма начин да не забележим и новият сериал “Живите Мъртви“ по FOX Crime.

Направих бързо проучване в нета и по дяволите. Има стотици филми със зомбита. Особено през последните 6 години броя им рязко се е увеличил. Преди години тези филми не бяха толкова популярни, но сега ги бълват като на конвейр. От което страдат кино феновете, защото идеята отдавна се изчерпи. Навремето тези филми си бяха доста страшни.

„Как да го убия? Не мога да го очистя, защото е вече мъртъв! Ужас! Те са навсякъде!“ – това бяха мислите ми навремето. А сега ?

Покрай всички филми, сериали и игри на тази тематика в мен напира само една мисъл: „Къде по дяволите ми е пушкалото“. Кеф! „Застреляй ги в главата! Елементарно!“

Някои може да оспорят и да твърдят, че зомби идеята не се е изчерпала. Но с всички тези предавания и игри, зомбитата са навсякъде около нас. Но въпреки това все още е забавно да се гледат подобни филми. Хората искат зрелища и ето: Наслаждават се на Живи Мъртви, изяждащи мозъците на нормалните хора. Всеки фен на зомбитата и кървищата би се забавлявал на такива продукции.

За съжаление младото поколение не се осъзнава как му пробутват едни и същи неща и то втренчено гледа и се наслаждава на поредната доза насилие и безсмислено изтребване на цялата човешка раса. Но докато има потребители искащи такива филми, ще има и хора, които ще им ги предоставят. За това всички фенове на зобмита и ходещи мъртъвци могат да гледат online filmi с най-новите и страшни творения на Холивуд.

Зобми инвазията е тук, независимо дали ви харесва или не!