Доставка на цветя – най-романтичния начин да ги подариш

Всеки подарък, към които има включени и цветя се смята за романтичен, но според много проучвания, жените смятат, че най-романтичния подарък е този, който е поднесен без причина, а не тези дадени на традиционни празници като Деня на Влюбените. Освен това и цените за поръчка и доставка на цветяса доста по-високи по време на тези празници, отколкото през останалото време на годината. Има много оригинални и романтични начини да подарите цветя на половинката ви, така че имате възможност да експериментирате.

  • Изберете цветята според тяхното значение. Ако вие не знаете какво е значението на всяко цветя можете да се консултирате с цветаря или пък да потърсите информация в интернет, преди да направите поръчката.
  • Създайте нещо уникално. Независимо дали вие лично ще подберете цветя или ще изберете екзотичен букет с цветя в магазина, това е ясен знак, че вие грижа за приятелката ви, инвестирайки време и пари, за да й изберете най-хубавия букет.
  • Когато изпращате доставка на букети от “Цветен Свят“, задължително към тях добавете и картичка с оригинални пожелания или вашите лични обяснения в любов.
  • Изненадайте вашата любима с цвете, доставени от куриер в офиса й или голям и красив букет, които да я чака на масата в дома ви.
  • Помислете дали не можете да създадете ваша собствена традиция, като всеки петък след работа й подарявате по една роза или пък й я поднасяте със закуската в леглото всяка неделя сутрин.
  • Ако пък искате подаръка ви да бъде по-дълготраен, тогава насочете се към саксийните растения като тези от http://www.cvetensviat.com/%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F, които могат да се отглеждат с години. Така вашата половинка ще може да се наслаждава на красивите цветове на цветето и винаги когато го погледне да се усмихва спомняйки си деня и начина, по които й е бил поднесен. Другият вариант е цветята, които ще поръчате за нея да бъдат в красива кристална ваза, в която след време тя ще можете да слагате всички цветя, които получава от вас с повод и без повод.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *