Избиране на фирма за хидроизолация

С настъпването на зимата и обилните валежи идва времето и на течовете. Когато се появи теч на нашия покрив започваме да се чудим как да отстраним проблема и естествено как да попречим на неговото появяване за напред. Каква е най-честата причина за поява на теч на покрива ? Това е пробив в изолацията му. Водата е “намерила” слабо място и е необходимо подменяне на хидроизолацията. Поставянето на нова хидроизолация ще гарантира отстраняване на проблема, но избора на такава фирма отнема време. Ние от Соизо http://www.soizo.com/about.html осъзнаваме този проблем. Затова сме направили бърза таблица за това какво е нужно да проверим преди да изберем фирма за поставяне на хидроизолация.

  • Регистрирана фирма с опит.
    На първо място е необходимо да сме сигурни, че фирмата която избираме за поставяне на нашата хидроизолация има достатъчен опит и е регистрирана. Необходимо е винаги да се сключва договор за поставяне на хидроизолация който е валиден при подписване и на гаранция. Този договор може да се подпише единствено когато става въпрос за регистрирана фирма извършваща легално своята дейност.
    Опита е наистина важен, който повечето пъти може да бъде видян в уеб сайта на фирмата която ще поставя хидроизолацията.
  • На следващо място е необходимо да проверим с какви материали работи съответната фирма. Крайната цена за поставяне на хидроизолация е винаги от голямо значение, но да изберем фирма която работи с некачествени материали е немислимо. Затова е необходимо да изберем фирма която предлага максимално съотношение цена-качество. Доказали своето безкомпромисно качество са немските материали които се предлагат от водещите хидроизолационни фирми. Когато средствата не достигат за поставяне на такъв материали, то може да изберем френски или италиански материал.
  • Гаранция! Много фирми поставят хидроизолация и не покриват гаранция при получени щети при неблагоприятни атмосферни условия. Бърз начин да превентираме изискването на гаранция е да изберем качествена хидроизолация и фирма с опит. Прочетете хубаво гаранционните условия и се убедете, че изолацията която се използва имам минимум 5 години гаранция. Качествената хидроизолация се поставя лесно и има дълъг експлоатационен живот.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *