Стъпки при наемане на кола под наем във Варна

Стъпките при наемане на автомобил от компания, предлагаща коли под наем във Варна са няколко и са съвсем прости:

  1. Внимателно проучте пазара на компании предлагащи автомобили под наем във Варна. Различните фирми могат да предложат различни цени и качество, които са двата основни фактора при избора Ви. Направете проучването поне максимално рано, преди датата на наемане на лекият автомобил.
  2. Обмислитете добре за какво ще Ви е необходима колата. Повечето rent a car varna фирми имат всякакви класове автомобили, така че това не би трябвало да е проблем. Вие най-добре знаете от какво имате нужда, така че не се впускайте в допълнителни глезотии и да си харчите парите напразно. Не забравяйте, че ще платите депозит, който е в порядъка на стотици лева.
  3. Изберете внимателно час и място на вземане и връщане на лекия автомобил, особено часа. Повечето компании ще Ви таксуват допълнителен ден, дори и да сте използвали само 1ч. от него, така че ако наемете автомобила в 12ч., то изберете час за връщане преди 12ч.
  4. След като сте направили своя избор по горните точки, направете своята резервация за автомобил под наем, било то онлайн или офлайн – по телефона или на място в офис. При по-ранни резервации почти сигурно получавате допълнителни отстъпки
  5. Когато настъпи уреченият ден и час за да вземете автомобила, не се безпокойте! В почти всички случаи, той идва при Вас, а не Вие при него. 99% от компаниите изпращат по двама свои служители на уреченото място и час, така че да Ви улеснят максимално, а и да останете доволни от услугата им.
  6. Преди да подпишете каквото и да е, оглейдате заедно със служителите автомобила за неизправности, които се записват, за да може като го върнете, да знаят в какво състояние сте го взели.
  7. Ако случайно спукате гума или направите друго поражение по автомобила, по-добре си напревете ремонта Вие, ще Ви излезе по-евтино.
  8. Когато връщате наетият автомобил, не се безпокойте да го върнете на място където Ви е удобно. Служителите на rent a car компанията, дори могат да Ви закарат където желаете, в рамките на града разбира се.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *