Топ 5 дамски парфюми на 2012

Дали тази година ще бъде последна за всички и ще настъпи краят на света, не мога да кажа, но за сметка на това мога да ви разкажа кои са петте най-очаквани дамски парфюми през 2012 година. Без спекулации и без да увъртам.

Но първо да погледнем какво прави един парфюм толкова желан от всички дами:

  1. Уникален и траен ненатрапващ се аромат – това е почти задължително, въпреки че има изключения, като например Chanel №5 който се вписва като уникален и траен парфюм, но не е съвсем ненатрапващ се. Има още редица дамски парфюми които са вече класика и не отговарят на горното правило. Понеже разглеждаме нови парфюми които още не са наложени ще се придържаме към правилото.
  2. Уникален дизайн на флакона – колкото и да отричаме, че си купуваме парфюмите само и единствено заради аромата няма как да променим факта, че едно уникално и добре изглеждащо шишенце силно би ни привлекло вниманието. Не казвам, че някой си избира парфюма по шишето (сигурно има и такива), а че и това придава тежест на цялостната картина. Ако искате не се съгласявайте с това, можете да коментирате по-долу.
  3. Рекламната кампания – това е съставката която прави един парфюм силно желан. Мисля че дори няма смисъл да коментирам, всеки трябва да е наясно, че нещото което осигурява продажби на големите брандове са рекламите. Всеки първо гледа реклама на някой парфюм и едва след това отива да го помирише.

Време е да представим петте най-очаквани дамски парфюми на 2012-та:

  1. Bvlgari Mon Jasmin Noir
  2. Fendi Fan di Fendi It-Color EDT
  3. Guerlain La Petite Robe Noir
  4. Armani Code Luna
  5. Kenzo Amour I Love U

Ако мислите че тези парфюми не заслужават място в класацията моля споделете мнението си по долу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *